Persoonlijke hulpmiddelen
Raoul Suurmeijer

Raoul Suurmeijer

Al vele jaren is Raoul Suurmeijer op de beurs actief, zowel als lange termijn ETF belegger, maar ook als korte termijn futures handelaar. Van oorsprong is hij opgeleid als software engineer (MSc, Universiteit Twente) en heeft in die rol veel ervaring.

Sinds 2011 post hij op zijn persoonlijke blog dagelijks de verwachte richting van de S&P 500 maar ook verschijnen er regelmatig posts over het proces van trading. De mens is nou eenmaal heel slecht in het nemen van financiële beslissingen en is daarom eigenlijk niet geschikt voor (korte termijn) beurshandel.

Vanwege zijn informatica achtergrond begreep Raoul al snel dat software veel beter zou moeten zijn in het nemen van moeilijke beslissingen dan de mens in situaties waar de mens onder druk staat of anderszins emotioneel beïnvloedbaar zou zijn.

Dit heeft geleid tot een van de grond af opgebouwd software product dat een neuraal netwerk vormt. Middels machine learning heeft het neurale netwerk zichzelf geleerd om de korte termijn beursbeweging te voorspellen, en het leert nog elke dag bij. Ook wordt het neurale netwerk zelf nog regelmatig verder geoptimaliseerd. Dit neurale netwerk is de Greed and Fear indicator gaan heten.

De blog posts en een uitgebreidere uitleg over de Greed and Fear indicator zijn te vinden op http://www.greedandfear.eu/ (gehele site is gratis en openbaar toegankelijk)


Contact info:
06-83580358

 

De systemen van Raoul Suurmeijer

Systeem Startdatum Rendement Rating
Greed and Fear mrt 2017 31.75 % B
Document acties
Vragen?
Vragen? Bel 043-3264972+31(0)433264972

Download contactgegevens


Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de TradersWinkel Nieuwsbrief
en blijf op de hoogte met onze wekelijkse updates.


Open een gratis rekening
 

©2011-2017 Atopia