Persoonlijke hulpmiddelen
Optiespecialist

Optiespecialist

Zelf ontwikkelde indicatoren voor de korte termijn voor AEX futures, maar signalen worden gevolgd via gekochte “deep in the money” opties om het risico flink te beperken.

Leon van Dam (1964) is sinds 2002 directeur van de website www.optiespecialist.com, een website voor de actieve speculant. Voorheen was hij vele jaren werkzaam als Financieel Manager bij diverse Amerikaanse bedrijven, waaronder Honeywell te Amsterdam. 

De Optiespecialist schrijft opties vanuit de overtuiging dat alleen het schrijven van opties tot structurele winstgevendheid kan leiden. Echter, vanuit de passie voor de beurs is er toch een systeem ontwikkeld dat speciaal via het kopen van opties te werk gaat: Optiespecialist AEX Autotrader.

Er wordt bij de AEX gewerkt via een 30 minuten systeem en dat genereert gemiddeld zo’n 23 signalen per maand. Uiteraard is niet ieder signaal winstgevend, maar verliezen worden redelijk snel weer door het systeem afgekapt terwijl winstgevende trades wél aangehouden worden. Op jaarbasis werken we op die manier aan een prima resultaat!

Dit systeem werkt eveneens volgens het principe: ‘cut your losses and let your profits run.’

 

 

De systemen van Optiespecialist

Systeem Startdatum Rendement Rating
Optiespecialist Day & Swingtrading nov 2012 -1.07 % C

Bijdragen van Optiespecialist

Document acties
Vragen?
Vragen? Bel 043-3264972+31(0)433264972

Download contactgegevens


Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de TradersWinkel Nieuwsbrief
en blijf op de hoogte met onze wekelijkse updates.


Open een gratis rekening
 

©2011-2017 Atopia